LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

DIVJAKA SPORTS CENTER

LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al

FOREVER WITH US

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT...

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

DOCUMENTS,PARAGLIDING ALBANIA

Paragliding Albania, Aeronaurika Shqiptare 25 years,1993-2018

LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

ALBANIAN COAST TRIP 9

PPG TOUR . 1-7 OCTOBER 2019 THE PROGRAM 29.09. Arriving in Vermosh valley 30.09 Vermosh (flying day)...

DIVJAKA SPORTS CENTER

20 years Albania Open. 8-11 May 2019, Vlora , live RTSH HD1,

11 Vjetori i Pavaresise se Kosoves, festohet dhe me skuadriljen e Kombit

Paragliding.al | Paragliding Albania |