LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al Read more »

PPG COURSE, APPI ALBANIA 2019

Read more »

Albania Open 2019..winners.

MATJAZ SLUGA (Slo) WINNER BORJAN JOVANOSKI (N.Mk) 2 Place SERGEI SUHORUCHENKO (Rus) 3 Place GOLDEN LADY MARKETA TOMASKOVA (Czh) FINAL RESULTS ALBANIA OPEN 2019 INDIVIDUAL (2)F Read more »

FOREVER WITH US

Gjithmone do te jene mes nesh ne fluturim 4 yje qe nuk jetojne me. Tomas Lednik – legjenda e Albania Open ne vite. Xavier Murillo – fitues i Albania Open 2002 Zsuzsanna... Read more »

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

dt 29.03.2019 Ne mbledhjen e gjere te piloteve te Federates Shqiptare te Aeronautikes u diskutua dhe u votua per ndryshimet dhe rregullimet e statutit te ri te Federates Shqiptare te Aeronautikes,bazuar dhe... Read more »
ALBANIAN COAST TRIP 9,

ALBANIAN COAST TRIP 9, 509 km

POWER-PG TOUR 29.08 – 6.09 2019 Entry fee 50 eur. ENTRY FEE – 50 EUR THE PROGRAM REGISTERED PILOTS Julian Maloku (Alb) Read more »

ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT (parachuting,paramotoring) 2002 Shkodra city PARAMOTORING SHOW Llogara (Himare) 1.Xavier Murillo (Fra) WINNER 2003 Llogara (Himare)... Read more »

KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2014 1.Hizdri Gubetini (Kos) Fitues 2.Artion Vreto (Alb) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2015 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Silian Zani (Alb) 2017 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Silian Zani (Alb) 3.Artion Vreto... Read more »

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2011-2012 (disiplina precizion) 1.Hizdri Gubetini (Kos) K. Kombetar 2.Gezim Statovci (Kos) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2012-2013 (disiplina precizion) 1.Xhonatan Islami (Alb) K. Kombetar 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Ilir Kafazi (Alb) 2 2013-2014 (disiplina precizion)... Read more »

DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e... Read more »