QIPRO 2018, 16-18 SHKURT!

Nje pjesemarje e madhe dhe nga ana e piloteve nga Shqiperia ne PGWAC e Qipros etapa e 1. Ekipi yne do te leri token amtare ne daten 15 Shkurt me udhetim drejt... Read more »

GJIRO OPEN AIR 2017,VIDEO

Read more »

KORCA OPEN AIR 2018. IMPORTANT WEATHER INFO

LAST DECEMBER WEATHER in KORCA 2017 Read more »

KORCA OPEN AIR 2017,SCHEDULE

SCHEDULE final Read more »

PRIZREN OPEN 2014,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar,etapa 5

PRIZREN OPEN 2014,11-13 PRILL.ETAPA E 5.DISTANCE ILIR KAFAZI (ALB) FITUES XHELAL UKA (KOS) Vendi 2 AHMET SHALA (KOS) Vendi 3 Read more »

KORCA , PHOTO 19.12.2017

    Read more »

KORCA OPEN AIR 2017

KORCA OPEN AIR 2017,22-24 DHJETOR.     Read more »

VLORA OPEN 2012,etapa e 6 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

Vlora 2012.9-13 MAJ. Albania Open,etapa e 6 e kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar ne distancen precizion. HIZDRI GUBETINI (KOS),KAMPION KOMBETAR 2011-2012 GEZIM STATOVCI (KOS),NENKAMPION KOMBETAR 2011-2012 XHONATAN ISLAMI (ALB),VENDI I TRETE 2011-2012... Read more »

GJILAN 2012.ETAPA 5 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

GJILAN 2012,30-31 MARS.U zhvillua etapa e 5 e precizionit ne Kampionatin e 1 Kombetar Shqiptar. HIZDRI GUBETINI (KOS) FITUES GEZIM STATOVCI (KOS) Vendi 2 ILIR KAFAZI (ALB) Vendi 3 Read more »

PRIZREN 2011,Kampionati 1 Kombetar Shqiptar.etapa 1

PRIZREN 2011,Shtator 24-25,ETAPA 1 Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »