PRIZREN 2011,Kampionati 1 Kombetar Shqiptar.etapa 1

PRIZREN 2011,Shtator 24-25,ETAPA 1 Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »

LLOGARA 1998, PATRICK DE GAYARDON DAYS

Llogara 1998, Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Ministrine e Mbrojtjes dhe Ambasaden Francese organizoi nje aktivitet te madh rinon ne perkujtim te parashutistit francez Patrick de Gayardon.   Read more »

Pilotet tane ne nje trainim ne Greqi

Artion Vreto dhe Xhonatan Islami ndodhen ne nje trajnim per fluturimet dyshe ne Shtetin fqinje Greqi!   Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »