ALBANIA OPEN 2018

  10-13 May 2018 will be hosted Albania Open in Vlora Albania. For more information Stay tuned… Read more »

KORCA OPEN AIR 2017,VIDEO

Read more »

PARAGLIDING IN ALBANIA ! 1993-2018

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

Ne ambientet e Ministrise se Kultures me daten 10 Janar 2018 ora 18,30 do te shpallet sportisti me i mire i vitit i Federates Shqiptare te Aeronautikes.(lutemi veshja pantallona,xhaket,kemishe) DOC-20180109-WA000 DOC-20180105-WA001 Read more »

TIRANA OPEN AIR 2018,AIR SHOW,PG CROSS COUNTRY

Ne vititn Jubilar te 25 vjetorit te Aeronautikes Shqiptare,do te organizohet nje Air Show mbi Tirane dhe nje gare Cross Country ne Malin e Dajtit. info@paragliding.al Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN INSTRUCTORS TEAM

AUTHORIZED BY CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ALBANIA (AAC)   Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN TEAM

ACTIVE TEAM Below is listed the Paragliding Albanian Team. Artion Vreto Genc Veizaj Sidrit Deda ilir Lecini Ilir Kafazi Xhonatan Islami Arber Xhaja Klod Reka Lushi Alija Ylli Alia Besnik Likollari Redi... Read more »

KORCA OPEN AIR 2017, OFFICIAL PHOTOS

Read more »

Korca Open Air 2017, Welcome Home 2018 !

Read more »

Korca Open Air 2017,Live in National TV,RTSH HD1

Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |