BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015 U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne... Read more »

TOMAS CUP 2018, LIVE RTSH HD1,RTSH SPORT

  10-13 May 2018 will be hosted Albania Open in Vlora Albania. For more information Stay tuned… Read more »

ALBANIA OPEN 2004

LLOGARA-SHASHOCE VLORA Read more »

ALBANIA OPEN 2007

VLORA,SHASHICA Read more »

ALBANIA OPEN 2006

VLORA,SHASHICA Read more »

ALBANIAN OPEN IMAGE

MISS ELIZA DISHKU,IMAGE 2017,9TH FAI WORLD CHAMPIONSHIP   MISS AURELA HOXHA,IMAGE 2016  MISS VALBONA SELIMLLARI,IMAGE 2015    Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »