Ardall Celina & Xhonatan Islami are Albanian Champions for 2022

18 Dhjetor 2022, Ne Peje te Kosoves nen nje organizim te mrekullueshem te Aeroclub Peja u organizua ceremonia e perfundimit te Kampionatit te 11 Kombetar Shqiptar ne fluturimet e lira dhe me... Read more »

MARKETA TOMASKOVA are Queen & King of Albania Open 2022

Edicioni i 23 i Albania Open,Hizdri Gubetini Cup. njeh fituesen per here te pare vajze ! Cekja Marketa Tomaskova trimfon midis 80 piloteve pjesmares ne edicionin e 23te te Vlores. Read more »

23d edition ALBANIA OPEN 4-8 MAY 2022, VLORA

LAST NEWS ! 4 MAY. Training day. 10.00 – 17.00. 4 MAY. REGISTRATION at 17.00 – 21.00 Hotel New York (HQ) https://civlcomps.org/event/23rd+Albania+Open LAST NEWS ! LUNCH, EVERY DAY. 5 – 6 –... Read more »
Berati Open Air

BERATI OPEN AIR, 11-13 MARCH 2022

FAI CLASS 2 ACCURACY PARAGLIDING EVENT https://civlcomps.org/event/berati-open-air-2022 ACCOMMODATION in GEGA HOTEL, www.hotelgega.com, [email protected] SINGLE ROOM, (with brcfs) 25 EUR ROOMS 2 BEDS or MATRIMONIAL, (with brcfs) 35 EUR THE PROGRAM PARTICIPANTS 1.George... Read more »

The Albanian Nation lost the first violin in paragliding flights. Hizdri Gubetini from Kosovo

Hizdri Gubetini will not be in paragliding in our sky. He already belongs to the angels and from yesterday you are above. A heart attack took the life of our champion pilot... Read more »

Suhareka FESTARI Open 2021, Xhonatan Islami fitues.

HIZDRI GUBETINI (KOS) vendi 2 VALERY TZVETANOV (BUL) vendi 3 Nen nje organizim shume cilesor u zhvillua ne Suhareke nga data 25-26 Shtator, Festari Suhareka Open 2021, me pjesemarje te larte rreth... Read more »

Borjan Jovanoski winner of Albania Open, 22nd edition.

The 22nd edition of Albania Open was successfully closed. Pilot from N.Macedonia, Borjan Jovanoski, are the winner under a very strong race until the last round. 2.Goran Djurkovic SRB 3.Matjaz Sluga SLO Read more »

BERATI OPEN AIR, Matjas Sluga, WINNER, Xhonatan Islami 2, Hizdri Gubetini 3.

Strong and dramatic results race until the 8th round, finally triumphed the performance and experience of Slovenian pilot Sluga. Read more »

Xhonatan Islami, Sportisti i vitit 2020 i Federates Shqiptare te Aeronautikes

Ne Qyetin e Durresit dt 9 Shkurt 2021, ne ambientet e Pizeri Mondi, Federata Shqiptare e Aeronautikes shpalli Sportisin e vitit 2020. Nen organizimin e Aeroclub Durres u zhvillua nje ceremoni e... Read more »

KUPA E KOMBIT 2020, MUHAMET MALO CUP, 18-20 Dhjetor

TROFEU QE KUSHTON 1000 EUR Me miratimin e dy Federatave Aeronautike te Shqiperise dhe Kosoves, si dhe me aprovimin e DAJTI EXPRES,Kupa e Kombit qe mban emrin Muhamet Malo, kete vit do... Read more »