ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

DAJTI PARAMOTOR 2001

Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »

Paragliding 2001,School

Shkolla e Fluturimeve te Lira e Aeronautikes Shqiptare ne fillimin e viteve 2000 mori nje hov te madh.Foto nga seancat e stervitjes ne Lunder,Tirane Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |