llogara air games, ACRO 2021

Llogara Air Games ACRO 2021

Hurry up to register for the event ” Llogara Air Games ACRO 2021 “ ARCO 2021 will...

Borjan Jovanoski winner of Albania Open, 22nd edition.

TI SHQIPERI ME JEP NDER !

BERATI OPEN AIR, Matjas Sluga, WINNER, Xhonatan Islami 2, Hizdri Gubetini 3.

Xhonatan Islami, Sportisti i vitit 2020 i Federates Shqiptare te Aeronautikes

DIVJAKA MASTER 1

Ne daten 17 Qershor u zhvillua Master 1 me pilotet pretendente per ekipin Kombetar Shqiptar. Ne kete...

TI SHQIPERI ME JEP NDER !

BERATI OPEN AIR, Matjas Sluga, WINNER, Xhonatan Islami 2, Hizdri Gubetini 3.

Xhonatan Islami, Sportisti i vitit 2020 i Federates Shqiptare te Aeronautikes

ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT...

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

DOCUMENTS,PARAGLIDING ALBANIA

Paragliding Albania, Aeronautika Shqiptare 26 years,1993-2019

Berati Open Air 2021, test fest, 14-15 November 2020

Nga datat 14 dhe 15 Nentor ne Berat, Federata Shqiptare e Aeronautikes organizoi fluturime test per garat...

Albanian Coast Trip 10. 5-13 October 2020, 450 KM

ALBANIAN COAST TRIP 9, 509 km

DIVJAKA SPORTS CENTER