Berati Open Air 2021, test fest, 14-15 November 2020

Nga datat 14 dhe 15 Nentor ne Berat, Federata Shqiptare e Aeronautikes organizoi fluturime test per garat e precizionit ne paragliding. Gjate ketyre diteve u kryen fluturime teke dhe fluturime dyshe, fluturime me motor si dhe me ballon.

Recommended For You

About the Author: alket islami