ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT (parachuting,paramotoring) 2002 Shkodra city PARAMOTORING SHOW Llogara (Himare) 1.Xavier Murillo (Fra) WINNER 2003 Llogara (Himare)... Read more »

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2011-2012 (disiplina precizion) 1.Hizdri Gubetini (Kos) K. Kombetar 2.Gezim Statovci (Kos) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2012-2013 (disiplina precizion) 1.Xhonatan Islami (Alb) K. Kombetar 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Ilir Kafazi (Alb) 2 2013-2014 (disiplina precizion)... Read more »

ALBANIA OPEN VIDEO

https://youtu.be/yXg2hdrLrTA Read more »

ALBANIAN COAST TRIP

ALBANIAN COAST TRIP 2011 VELIPOJA-RODON CAP-DURRES-DIVJAKA-VLORA-DHERMI-BORSHI-BUTRINT Read more »

PRIZREN 2011,Kampionati 1 Kombetar Shqiptar.etapa 1

PRIZREN 2011,Shtator 24-25,ETAPA 1 Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »

KORCA OPEN AIR 2011,etapa e 2 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

KORCA OPEN AIR 2011,5-6 NENTOR,u mbajt nen nje mot te ftohte dhe te qendrueshem.moren pjese dhe pilote nga Maqedonia dhe Slovenia.   GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »

KORCA 2011 Paramotor flights,Dhjetor

Aeronautika Shqiptare organizoi ne Dhjetor 2011 nje tur me Paramotore dhe fluturime te lira ne Korce. Read more »

PRISHTINA 2011, Kampionati 1 Kombetar Shqiptar.

PRISHTINA 2011,Etapa e 3 e Precizionit ne Kampionatin e 1 Kombetar Shqiptar,   HIZDRI GUUBETINI (KOS) FITUES VISAR GJIKOLLI (KOS) Vendi 2 SAMIR AGUSHI (KOS) Vendi 3 Read more »

DAJTI TAKE-OFF, HISTORY

Fluturimet ne malin e Dajtit e kane zanafillen ne vitin 1994.(take off i vjeter ngjitur me Panorama Restorant) Mbas vitit 2007 u zgjodh nje vend tjeter per fluturim afer zones se Dajti... Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »