ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT (parachuting,paramotoring) 2002 Shkodra city PARAMOTORING SHOW Llogara (Himare) 1.Xavier Murillo (Fra) WINNER 2003 Llogara (Himare)... Read more »

GJIROKASTER,2013,FLY PARAGLIDING,ASIM ZENEL

Ne kodrat e Asim Zenelit organizohen fluturime per kursante dhe per evente te disiplines se precizionit. Read more »

KAMPIONATI 2 KOMBETAR SHQIPTAR,2012-2013,NENSHKRIMI

Kampionati i 2 Kombetar Kombetar Shqiperi-Kosove u nenshkrua nga dy Federatat Aeronautike si dhe Klubin Kondor nga Maqedonia, ne muajin Korrik 2012 ne Tirane.(Discovery Albania ne Citypark) Read more »

KORCA OPEN AIR 2013,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar.Etapa 1

KORCA OPEN AIR 2013,16-18 GUSHT,etapa 1 DISTANCE ZLATKO SPIRKOSKI¬† (MK) winner OLIVER CVETKOVSKI (MK) 2nd Place Read more »

GOSTIVARI OPEN 2013,KAMPIONATI 3 KOMBETAR SHQIPTAR,Etapa 2

GOSTIVARI OPEN 2013,20-22 SHTATOR,ETAPA 2. HIZDRI GUBETINI (KOS) FITUES XHONATAN ISLAMI (ALB) Vendi 2 BASHKIM TOQANI (KOS) Vendi 3   Read more »

MITROVICA OPEN 2013,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar,Etapa 3

MITROVICA OPEN, 25-27 Tetor 2013.Kampionati 3 Kombetar Shqiptar ne disiplinen precizion.Etapa 3 XHONATAN ISLAMI (ALB) FITUES HIZDRI GUBETINI (KOS) Vendi 2 EDUART DACI (KOS) Vendi 3 Read more »

DAJTI TAKE-OFF, HISTORY

Fluturimet ne malin e Dajtit e kane zanafillen ne vitin 1994.(take off i vjeter ngjitur me Panorama Restorant) Mbas vitit 2007 u zgjodh nje vend tjeter per fluturim afer zones se Dajti... Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

GJIRO OPEN AIR 2013

Ne Gjirokaster u mbajt etapa e radhes e disiplines se precizionit te Kampionatit te 2 Kombetar Shqiptar. Xhonatan Islami fitues Hizdri Gubetini vendi 2 Artan Venhari vendi 3 es Read more »