LLOGARA AIR GAMES FESTIVAL 2018, IMAGES LIVE

Read more »

Paragliding S.I.V course, Albania 1995, Llogara

The Italian flying school "Atelier del Volo", partner of the Albanian Free Flying Association, organized in the 1990s the SIV paragliding courses in Llogara, Albania. 5-11 August 1995 insrtuctor Franco D'Aguanno pilots... Read more »

DURRES 1995,fluturime nga fari.

1995 Durres. filluan dhe ne kete qytet nga Fari koder fluturimet e piloteve shqiptare. Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »