9TH FAI WPACH ALBANIA 2017,VIDEOS

Paragliding accuracy in slow motion at the World Championships 2017 in Albania Read more »

THE OFFICIAL SPOT, 9TH FAI WORLD PGA CHAMPIONSHIP ALBANIA 2017

Read more »

GJIRO OPEN AIR 2017,VIDEO

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017, XHONATAN ISLAMI

Read more »

GUXIMTARET-DIGITALB,AERONAUTIKA SHQIPTARE

DIGITALB ne bashkepunim me AERONAUTIKEN SHQIPTARE organizuan ne muajin Korrik emisonin spektakolar GUXIMTARET,me personazhe te shumte te cilet provuan emocionet e fluturimit dysh. Bora Zemani dhe pilotet e Aeronautikes Shqiptare- Artion Vreto,Genc... Read more »

KORCA OPEN AIR 2017,VIDEO

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

Ne ambientet e Ministrise se Kultures me daten 10 Janar 2018 ora 18,30 do te shpallet sportisti me i mire i vitit i Federates Shqiptare te Aeronautikes.(lutemi veshja pantallona,xhaket,kemishe) DOC-20180109-WA000 DOC-20180105-WA001 Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN INSTRUCTORS TEAM

AUTHORIZED BY CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ALBANIA (AAC)   Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN TEAM

ACTIVE TEAM Below is listed the Paragliding Albanian Team. Artion Vreto Genc Veizaj Sidrit Deda Ilir Lecini Ilir Kafazi Xhonatan Islami Arber Xhaja Klod Reka Lushi Alija          ... Read more »

KORCA OPEN AIR 2017, OFFICIAL PHOTOS

Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |