DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e... Read more »

NAC ALBANIA ne nje memorandum te rendesishem.16.04.2018

Sot është hedhur një hap shumë i rëndësishëm për Aviacionin Civil Shqiptar. Në kujdesin e Drejtorit të Aviacionit Civil Shqiptar Krislen Keri, Drejtori i Shkollës së Mesme profesionale “Harry Fultz” z. Arian... Read more »

LLOGARA. TRAINING DAY, 08.04.2018

  Genc Pecani Read more »

PARAGLIDING WINCH in ALBANIA

NEW concept of paragliding in Albania, possible to take off in the field areas. Or the first time in Albania implemented vinch paragliding flight. From 3-5 April 2018 training was conducted for... Read more »

PARAMOTORING SCHOOL

ALBANIAN PARAMOTORING SCHOOL  Alket islami, instructor ,CAA  nr 001,NAC nr 001   Fly products dealer Albania Ozone wings dealer Albania +355 69 222 1111 [email protected] www.flyproducts.com www.flyozone.com www.paragliding.al   18 years experience in... Read more »

TRAINING VIDEOS

PARAGLIDING Blerian Brace (Alb) Xhonatan Islami (Alb) Mikela Kaleli Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN INSTRUCTORS TEAM

AUTHORIZED BY CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ALBANIA (AAC)   Read more »

RANA HEDHUN,PARAGLIDING,LEZHE

Ne Ranen e Hedhun ne Malin e Rencit me rrymat ajrore jug dhe jup perendim organizohen kurse dhe trainime me pilotet. Read more »

ALBANIAN PARAGLIDING SCHOOL,HISTORY,1993

Shkolla Shqiptare e fluturimeve te lira ne Paragliding kanfilluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1993 ! Mbas fillimit te aktivitetit te saj ne vitin 1993,Aeronautika Shqiptare organizoi kurset e para te... Read more »

TEORIA PARAGLIDING

Ketu do te keni mundesine te lexoni ne vija te pergjithshme se cfare eshte fluturimi me paragliding dhe me shume ! AERODINAMIKA   PYETJE- PERGJIGJE       Read more »