GJIRO OPEN AIR 2018,1-3 JUNE,Gjirokastra

Read more »

TEORIA PARAGLIDING

Ketu do te keni mundesine te lexoni ne vija te pergjithshme se cfare eshte fluturimi me paragliding dhe me shume ! AERODINAMIKA Read more »

ALBANIA OPEN 2018

  10-13 May 2018 will be hosted Albania Open in Vlora Albania. For more information Stay tuned… Read more »

TIRANA OPEN AIR 2018,AIR SHOW,PG CROSS COUNTRY

Ne vititn Jubilar te 25 vjetorit te Aeronautikes Shqiptare,do te organizohet nje Air Show mbi Tirane dhe nje gare Cross Country ne Malin e Dajtit. info@paragliding.al Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |