LLOGARA 1998, PATRICK DE GAYARDON DAYS

Llogara 1998, Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Ministrine e Mbrojtjes dhe Ambasaden Francese organizoi nje aktivitet te madh rinon ne perkujtim te parashutistit francez Patrick de Gayardon.   Read more »

PARAGLIDING TANDEM ALBANIA ACTIVITY,1998,LLOGARA

Viti 1998 shenon dhe fillimin e fluturimeve dyshe me pilote shqiptare ne vendin tone.Llogaraja u be epiqendra e ketyre aktiviteteve duke zgjeruar qe na ate kohe dhe sezonin e frekuentimit te kesaj pjese... Read more »

ALBANIAN PARAGLIDING SCHOOL,HISTORY,1993

Shkolla Shqiptare e fluturimeve te lira ne Paragliding kanfilluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1993 ! Mbas fillimit te aktivitetit te saj ne vitin 1993,Aeronautika Shqiptare organizoi kurset e para te... Read more »