ALBANIA OPEN . FITUESIT nder vite. WINNERS IN THE YEARS !

2000 Korce (Morave,Lumalas) – Llogara (Himare) SHOW PARAGLIDING EVENT  2001 Tirana city, Tirana Airport AIR SHOW EVENT (parachuting,paramotoring) 2002 Shkodra city PARAMOTORING SHOW Llogara (Himare) 1.Xavier Murillo (Fra) WINNER 2003 Llogara (Himare)... Read more »

ALBANIA-TURKEY (TURK HAVA KURUMU 2002)

PARACHUTING,PARAGLIDING Me ftese te Aeronautikes Shqiptare,dy delegacione nga Turk Hava Kurumu vizituan vendin tone. Me pare ishte ekipi Kombetar Turk i paragliding qe beri nje vizite trainimi ne LLogara. Me pas ishte... Read more »

Paramotor Vodafone wings 2003

Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

ALBANIA OPEN 2002

Read more »

Paragliding,LLogara 2002

LLOGARA 2002,fluturime periodike te Aeronautikes Shqiptare Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »

Paragliding 2002 Llogara

Llogara 2002, fluturime dhe homazhe ne lapidarin kushtuar 22 Viktimave te tragjedise ajrore 1989   Read more »

Adventure Trip 2002 Dajti

per fluturime! Alket Islami,Sajmir Kodra,Artan Kapoli Read more »

Paramotor Farke 2002

Farke,Tirane.Fluturime te grupit te paramotoreve te Aeronautikes Shqiptare gjate vitit 2002   Read more »