Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira.

LLOGARA 2002

Nen kujdesin dhe financimin e Aeronautikes Shqiptare u be e mundur reabilitimi dhe ndertimi i Take-off te ri ne LLogara.

2002

2001

1995

2009

2011

Recommended For You

About the Author: alket islami