Llogara paragliding History

Read more »

Paragliding Llogara 2003

Llogara-Palase 2003. vazhdojne fluturimet ne Shkollen e Aeronautikes Shqiptare. Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »