BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015 U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne... Read more »

TIRANA OPEN AIR 2018,AIR SHOW,PG CROSS COUNTRY

Ne vititn Jubilar te 25 vjetorit te Aeronautikes Shqiptare,do te organizohet nje Air Show mbi Tirane dhe nje gare Cross Country ne Malin e Dajtit. info@paragliding.al Read more »

KORCA OPEN AIR 2017, OFFICIAL PHOTOS

Read more »

TEAM DELTA are the 1ST in KORCA OPEN AIR 2017

TEAM DELTA are the Winner in KORCA OPEN AIR 2017 BGD KOSOVO 2nd Place OZONE ALBANIA 3rd Place         Read more »

Bulgarian Yasen Nikolaev Neychev are winner in KORCA OPEN AIR

Korca Open Air 2017,22-24 December Yasen Nikolaev Neychev (BG) WINNER Hizdri Gubetini (KOS) 2nd place Mile Jovanoski (MK) 3rd place         Read more »

Korca Open Air 2017.Opening Ceremony.

Korca Open Air 2017, 22 December.Grand Hotel Palace Opening Ceremony   Read more »

KORCA OPEN AIR, 22 DECEMBER 2017

Read more »

OFFICIAL FAMILY KORCA OPEN AIR 2017

BIG FAMILY KORCA OPEN AIR 2017   Read more »

OFFICIAL INFO.KORCA OPEN AIR 22-24 DECEMBER 2017.

KORCA OPEN AIR its going to be held on December 22-24 ! the team! Read more »

HAPPY BIRTHDAY JONATHAN ISLAMI

Happy Birthday Jonathan Islami. 17.12.1996 2010 2017 Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |