ALBANIA OPEN 2008

ALBANIA OPEN 2008 .  (live Ora News TV) ANTON SVOLJSAK (SLO), WINNER MILE JOVANOSKI (MIK), 2nd PLACE DIMITAR RALEV (BUL),3rd PLACE ELENA KOSTOVA (BUL) . GOLDEN LADY  Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »