KORCA OPEN AIR 2023

KORCA OPEN AIR 2023

Ne rrethin e Korces u organizua edicioni Korca Open Air 2023, Fai class 2 si dhe etapa e fundit e Kampionatit Kombetar Shqiptar – Kosove – Shqiperi ne disiplinen e precizionit.

Fitues i Korca Open Air 2023 u shpall piloti Xhonatan Islami i Aeroclub Durresi, vendi i dyte dhe i trete i takoi vellezerve Fanol dhe Migjen Shala nga Aeroclub Shqiponjat e Kastriotit

Recommended For You

About the Author: alket islami