Paragliding 2002,pregatitjet Albania Open,Llogara

Llogaraja Teatri i Fluturimit i Aeronautikes Shqiptare te fund viteve 90 dhe fillim viteve 2000.   Read more »

Paramotor 2002 Fier

Fluturimet e para me paramotor ne grup! Foto nga fluturimet mbi Fier 2002. Alket Islami,Sajmir Kodra Read more »

Paragliding 2002 Llogara

Fluturimet ne LLogara te Aeronautikes Shqiptare ne fillimin e viteve 2000 Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |