ALBANIAN PARAGLIDING SCHOOL,HISTORY,1993

Shkolla Shqiptare e fluturimeve te lira ne Paragliding kanfilluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1993 !
Mbas fillimit te aktivitetit te saj ne vitin 1993,Aeronautika Shqiptare organizoi kurset e para te fluturimeve te lira
Dhe qe nga ajo kohe Shkolla e flutirimit u zgjerua dhe nga viti ne vit njeh ritje dhe masivizim!.Imstruktoret qe punojne ne kete shkolle jane Alket Islami dhe Artion Vreto te licensuar nga Autoriteti Aviacionit Civil Shqiptar !

Kontakt

+355 38 20 42222……….1999

+355662221111

 

1994,Aerodromi Laprake,Kodra e priftit,TIRANE

1998

2010

 

Recommended For You

About the Author: alket islami