Waiting ,,, LLOGARA AIR GAMES 2018, HOT SUMMER FLIGHTS

LLOGARA AIR GAMES 2018 TANDEM FLIGHTS,ACURACCY,ACROBATIC,POWER PARAGLIDING,TRIATHLON ALBANIA Read more »

TANDEM FLYING VLORA 2008

pilots from Macedonia,2008   Read more »

ARDIT GJEBREA NE FLUTURIMET DYSHE ME AERONAUTIKEN SHQIPTARE

Ardit Gjebrea showman,ka shijuar adrenalinen e fluturimit ne LLogara me Aeronautiken Shqiptare. Read more »

JO VETEM MODE,ADRENALINA E FLUTURIMIT

Nje emision dedikuar adrenalines se fluturimit tandem me paragliding. Read more »

GUXIMTARET-DIGITALB,AERONAUTIKA SHQIPTARE

DIGITALB ne bashkepunim me AERONAUTIKEN SHQIPTARE organizuan ne muajin Korrik emisonin spektakolar GUXIMTARET,me personazhe te shumte te cilet provuan emocionet e fluturimit dysh. Bora Zemani dhe pilotet e Aeronautikes Shqiptare- Artion Vreto,Genc... Read more »

PARAGLIDING IN ALBANIA ! 1993-2018

Read more »

HAPPY BIRTHDAY JONATHAN ISLAMI

Happy Birthday Jonathan Islami. 17.12.1996 2010 2017 Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |