GOLDEN LINE, ADRIATIC SEA, 100 KM 3 JANUARY 2022

TRIP JUBILAR me rastin e fillim vitit. Itenerati do jete Qerret – Vlora – Panaja Mundesi furnizimi me karburant ne Divjake dhe Darzeze Jane te ftuar te gjithe pilotet e Kombit dhe... Read more »

Berati Open Air 2021, test fest, 14-15 November 2020

Nga datat 14 dhe 15 Nentor ne Berat, Federata Shqiptare e Aeronautikes organizoi fluturime test per garat e precizionit ne paragliding. Gjate ketyre diteve u kryen fluturime teke dhe fluturime dyshe, fluturime... Read more »
coast trip 10

Albanian Coast Trip 10. 5-13 October 2020, 450 KM

Read more »
ALBANIAN COAST TRIP 9,

ALBANIAN COAST TRIP 9, 509 km

POWER-PG TOUR 29.08 – 6.09 2019 Entry fee 50 eur. ENTRY FEE – 50 EUR THE PROGRAM REGISTERED PILOTS Julian Maloku (Alb) Read more »

DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e... Read more »

20 years Albania Open. 8-11 May 2019, Vlora , live RTSH HD1,

ACCOMMODATION and Registration in New York Hotel.Vlora8 May 2019 Opening ceremony 19.00 The biggest and most important event of air sports activity in Albania.The Celebration of 20th anniversary in 2019 will be a great event... Read more »

11 Vjetori i Pavaresise se Kosoves, festohet dhe me skuadriljen e Kombit

Event spektakolar ne kuader te 11 vjetorit te Kosoves se lire. Federata Aeronautike e Kosoves organizoi nje show me pilote nga i gjithe Kombi me fluturime me Paramotore mbi Prishtine ne mbyllje... Read more »

WELCOME HOME, DEUTSCH COLOR

Read more »

ALBANIAN COAST TRIP 8, 1-8 October 2018 . 501 KM

OFFICIAL ALBANIAN COAST TRIP 8, 2018            501 KM 30 SEPTEMBER, ARRIVAL DAY to VELIPOJA BEACH Velipoja,Lagun (test) 1 OCTOBER, VELIPOJA,Shengjin,Tale,Kepi Rodonit,Kalaja Skenderbeut,Lalz,Rrushkull,Fshati Rinia,Durres,QERRET     120 KM 2... Read more »

SOUTH OUTDOOR FESTIVAL 2018 , IMAGES

Filluan fluturimet e sezonit veror ne Llogara. Skysports Albania ne fluturimet e fund Prilit dhe te South Outdoor Festival. 27-29 Prill. Skysports Albania +355 68 200 1900 [email protected] Aeronautika Shqiptare +355 69... Read more »