PARAGLIDING IN ALBANIA ! 1993-2018

Read more »

KORCA 2011 Paramotor flights,Dhjetor

Aeronautika Shqiptare organizoi ne Dhjetor 2011 nje tur me Paramotore dhe fluturime te lira ne Korce. Read more »

PARAMOTOR EVENT 1997

Ne vitin 1997 jane dhe pjesemarjet e para ne evente dhe panaire te ndryshem ne Itali.(Bassano del Grappa)   Read more »