DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike

Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e sporteve ne natyre ne zonen e Divjakes. Do te afrohen sherbime di fluturime dyshe,kurse fluturimi per paragliding, vozitje, ture me bicikleta etj. rezervoni online ose telefononi ne +355 69 222 1111 . +355 68 200 1900 . Qendra e Divjaka Sports Center eshte tek Divjaka Resort. WELCOME HOME !

Recommended For You

About the Author: alket islami