Gjiro Open Air XC Fai Class2

Gjirokastra 26-27 Mars 2022

Shkumbin Vula (Kos) Fitues

Ardall Celina (Kos) 2

Gerhard Depner (Ger) 3

100 km Gare ne Gjiro Open Air. Triumfon gjakovari Shkumbin Vula. Kampioni ne fuqi i Kampionatit te 10 Kombetar Shqiptar starton me fitore dhe etapën e 1 te Kampionatit te 11.

Recommended For You

About the Author: alket islami