ADAM SPIRKOSKI (NMK) is WINNER of BERATI OPEN AIR 2022

Matjaz Sluga (SLO) vendi 2

Xhonatan Islami (ALB) vendi 3

Me nje pjesemarje rreth 50 pilote dhe nen nje gare shume te forte, sportisti nga NMK Adam Spirkoski arriti te fitoje trofeun GOLDEN OLIVE, Berati Open Air 2022.

Rezultati i tij ishte i shkelqyer dhe pse kushtet meteo ishin te nderlikuara.

Recommended For You

About the Author: alket islami