Divjaka Air Show, 12.02.2022

Ne plazhin publik te Divjakes u zhvilluar te Dielen e dates 12, nje aktivitet me disa klube anetare te Federates Shqiptare te Aeronautikes.

Aeroclub Durresi, Aeroclub Tirana dhe Aeronautika Shqiptare, Air cadet Albania ishin te pranishem me fluturime me

Paramotore, paratrike dhe fluturime me Vericel

Recommended For You

About the Author: alket islami