Xhonatan islami fiton PGAEC ne Britanine e Madhe.

Nen nje konkurence dhe gare te luftuar deri ne fund, piloti shqiptar i Aeroclub Durres, Xhonatan Islami fiton etapen e pare te PGAEC 2022.

u zhvilluan 8 Raunde te cilat ishin te vlefshme dhe per ligen britanike.

Recommended For You

About the Author: alket islami