KUPA E KOMBIT, trofeu MUHAMET MALO, 29-30 Nentor 2019

Read more »

Korca Open Air, Trofeu Artan Venhari, 27-29 December 2019

Read more »

SUHAREKA OPEN 2019

Xhonatan Islami, fitues. rekord kombetar me 2 ulje ne 0 radhazi Migjen Shala, vendi 2 Eduart Daci, vendi 3 Read more »

Llogara Air Games 2019- flying from 1300 m – Thanasi Pic.

Read more »

LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al Read more »

PPG COURSE, APPI ALBANIA 2019

Read more »

Albania Open 2019..winners.

MATJAZ SLUGA (Slo) WINNER BORJAN JOVANOSKI (N.Mk) 2 Place SERGEI SUHORUCHENKO (Rus) 3 Place GOLDEN LADY MARKETA TOMASKOVA (Czh) FINAL RESULTS ALBANIA OPEN 2019 INDIVIDUAL (2)F Read more »

FOREVER WITH US

Gjithmone do te jene mes nesh ne fluturim 4 yje qe nuk jetojne me. Tomas Lednik – legjenda e Albania Open ne vite. Xavier Murillo – fitues i Albania Open 2002 Zsuzsanna... Read more »

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

dt 29.03.2019 Ne mbledhjen e gjere te piloteve te Federates Shqiptare te Aeronautikes u diskutua dhe u votua per ndryshimet dhe rregullimet e statutit te ri te Federates Shqiptare te Aeronautikes,bazuar dhe... Read more »

ALBANIAN COAST TRIP 9, 509 km

POWER-PG TOUR 29.08 – 6.09 2019 Entry fee 50 eur. ENTRY FEE – 50 EUR THE PROGRAM REGISTERED PILOTS Julian Maloku (Alb) Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |