Bashkepunim midis Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar dhe Federates Shqiptare te Aeronautikes

Nje takim i rëndësishëm, dt 17 Janar 2022, midis Federatës Shqiptare te Aeronautikes dhe Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar.

PERPARESI Ekipi Kombëtar
PARTNERITET ne Aktivitete
SPORTISTI I VITIT. RISI ne kurorezim ne KOKSH

Recommended For You

About the Author: alket islami