GOLDEN LINE, ADRIATIC SEA, 100 KM 3 JANUARY 2022

TRIP JUBILAR me rastin e fillim vitit.

Itenerati do jete Qerret – Vlora – Panaja

Mundesi furnizimi me karburant ne Divjake dhe Darzeze

Jane te ftuar te gjithe pilotet e Kombit dhe me gjere qe jene pjese e ketij turi qe mendojme ta kthejme te pervitshem me fillimin e vitit te ri.

All the pilots of the Nation & anothers are invited to be part of this tour that we intend to make annual with the beginning of the new year.

Recommended For You

About the Author: alket islami