PARAGLIDING IN ALBANIA ! 1993-2018

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

Ne ambientet e Ministrise se Kultures me daten 10 Janar 2018 ora 18,30 do te shpallet sportisti me i mire i vitit i Federates Shqiptare te Aeronautikes.(lutemi veshja pantallona,xhaket,kemishe) DOC-20180109-WA000 DOC-20180105-WA001 Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN INSTRUCTORS TEAM

AUTHORIZED BY CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ALBANIA (AAC)   Read more »

RED BULL ALBANIA in KORCA OPEN AIR 2017

Red Bull Albania are the Partner in KORCA OPEN AIR Read more »

KORCA , PHOTO 19.12.2017

    Read more »

Miss Eliza Dushku & miss Eneida Tarifa

Imazhi i 9th FAI World Paragliding Accuracy Championship,Albania 2017, miss Eliza Dushku me moderatoren e ketij eventi miss Eneida Tarifa. Read more »

ALBANIA-TURKEY (TURK HAVA KURUMU 2002)

PARACHUTING,PARAGLIDING Me ftese te Aeronautikes Shqiptare,dy delegacione nga Turk Hava Kurumu vizituan vendin tone. Me pare ishte ekipi Kombetar Turk i paragliding qe beri nje vizite trainimi ne LLogara. Me pas ishte... Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

2016,Dhjetor,Federata Shqiptare e Aeronautikes shpall Silian Zanin sportistin e vitit 2016   Read more »

GJILAN 2012.ETAPA 5 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

GJILAN 2012,30-31 MARS.U zhvillua etapa e 5 e precizionit ne Kampionatin e 1 Kombetar Shqiptar. HIZDRI GUBETINI (KOS) FITUES GEZIM STATOVCI (KOS) Vendi 2 ILIR KAFAZI (ALB) Vendi 3 Read more »

KORCA OPEN AIR 2011,etapa e 2 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

KORCA OPEN AIR 2011,5-6 NENTOR,u mbajt nen nje mot te ftohte dhe te qendrueshem.moren pjese dhe pilote nga Maqedonia dhe Slovenia.   GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |