TEORIA PARAGLIDING

Ketu do te keni mundesine te lexoni ne vija te pergjithshme se cfare eshte fluturimi me paragliding dhe me shume !

AERODINAMIKA

 

PYETJE- PERGJIGJE

 

 

 

Recommended For You

%d bloggers like this: