Gjiro Air Show 2019

Ne datat 4-5-6 tetor 2019 do te mbahet ne Gjirokaster eventimenti i sporteve nga ajri. Rihapja e aktiviteteve sportive nga ajri do te shoqerohet me fluturime Paragliding, Paramotor apo sporte te tjera nga ajri. Ne event do te kete muzike dhe shoqeri te mire.


Mos e humbisni Gjiro Air Show 2019

Recommended For You

About the Author: paragliding