Xhonatan Islami, Sportisti i vitit 2020 i Federates Shqiptare te Aeronautikes

Ne Qyetin e Durresit dt 9 Shkurt 2021, ne ambientet e Pizeri Mondi, Federata Shqiptare e Aeronautikes shpalli Sportisin e vitit 2020. Nen organizimin e Aeroclub Durres u zhvillua nje ceremoni e ngrohte me dorezime diplomash si dhe kurorezimi e Sportistit te vitit 2020.

Xhonatan Islami, i Aeroclub Durresit shpallet Sportisti i Vitit 2020.

Sidrit Deda renditet i dyti

Blerian Brace renditet i treti.

Recommended For You

About the Author: alket islami