Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

dt 29.03.2019 Ne mbledhjen e gjere te piloteve te Federates Shqiptare te Aeronautikes u diskutua dhe u votua per ndryshimet dhe rregullimet e statutit te ri te Federates Shqiptare te Aeronautikes,bazuar dhe... Read more »

DOCUMENTS,PARAGLIDING ALBANIA

ALBANIAN PARAGLIDING STORY. 1993 faxes of some documents issued are 90 by the Albanian Government and the partners! Read more »