TIRANA OPEN AIR 2018,AIR SHOW,PG CROSS COUNTRY

Ne vititn Jubilar te 25 vjetorit te Aeronautikes Shqiptare,do te organizohet nje Air Show mbi Tirane dhe nje gare Cross Country ne Malin e Dajtit. info@paragliding.al Read more »

Z.Erion Veliaj premton pisten e fluturimeve ne Dajt.2016

Ne aktivitetin Dajti nFest 2016 ,z.Erion Veliaj premtoi realizimin e pistes se fluturimeve te Federates Shqiptare te Aeronautikes ne Malin e Dajtit.   z. Read more »

TIRANA OPEN AIR 2012

TIRANA OPEN AIR 2012,ACCURACY EVENT Read more »

ALBANIA OPEN 2002

Read more »

TIRANA OPEN AIR, KUPA E KOMBIT precizion

28-29 Nentor 2017. Kupa e Kombit ne Precizion ! Inagurimi i Take off te Dajtit,   Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |