Pilotet tane ne nje trainim ne Greqi

Artion Vreto dhe Xhonatan Islami ndodhen ne nje trajnim per fluturimet dyshe ne Shtetin fqinje Greqi!   Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

PRILEP OPEN 2015

PRILEP OPEN 2015,ACCURACY EVENT Xhonatan Islami (ALB) Winner Mile Jovanoski (MK) 2nd place Martin Jovaniski (MK) 3rd place   Read more »

TIRANA OPEN AIR 2012

TIRANA OPEN AIR 2012,ACCURACY EVENT   Read more »

DAJTI PARAMOTOR 2001

Read more »

ALBANIA OPEN 2003

  Read more »

Kryeministri Edi Rama ne Albania Open 2016

Read more »

Paramotor 2002 Fier

Fluturimet e para me paramotor ne grup! Foto nga fluturimet mbi Fier 2002. Alket Islami,Sajmir Kodra Read more »
PARAGLIDING.AL

2012 fun activity

Fluturime ne Maliq Korce,2012  2012 Read more »

Korca Open Air 2018,WORLD CUP

Korca open Air 2018, 14-16 December WORLD CUP Fai Class2 Event ! PGAWC   WELCOME HOME @aeronautikashqiptare.al Read more »