Ardall Celina & Xhonatan Islami are Albanian Champions for 2022

18 Dhjetor 2022,

Ne Peje te Kosoves nen nje organizim te mrekullueshem te Aeroclub Peja u organizua ceremonia e perfundimit te Kampionatit te 11 Kombetar Shqiptar ne fluturimet e lira dhe me motor me paragliding.

per te tre disiplinat u ndane kupat e fituesve.

ARDALL CELINA nga Prizreni fiton titullin Kampion Kombetar ne disipinen e DISTANCES.

XHONATAN ISLAMI nga Tirana fiton titullin Kampion Kombetar ne dy disiplina PARAMOTOR dhe PRECIZION

Recommended For You

About the Author: alket islami