Thoma Gellci

Korca Open Air live in RTSHHD1

Korca Open Air 22-24 December 2017!. Live in National Albanian Television,in Cooperation with Mr Thoma Gellci, General Director. Read more »

Korca Open Air 2018,WORLD CUP

Korca open Air 2018, 14-16 December WORLD CUP Fai Class2 Event ! PGAWC   WELCOME HOME @aeronautikashqiptare.al Read more »

SUHAREKA OPEN Fai class 2

SIDRIT DEDA Winner XHONATAN ISLAMI 2-nd place HIZDRI GUBETINI 3-rd place   . Read more »

KORCA OPEN AIR 2016

KORCA OPEN AIR 2016,23-25 DHJETOR, ETAPA e 3 e KAMPIONATIT te 6 KOMBETAR SHQIPTAR. BLERIAN BRACE (ALB), FITUES HIZDRI GUBETINI (KOS), Vendi 2 XHONATAN ISLAMI (ALB), Vendi 3 International Accuracy Paraglifding Event... Read more »

TEORIA PARAGLIDING

Ketu do te keni mundesine te lexoni ne vija te pergjithshme se cfare eshte fluturimi me paragliding dhe me shume ! AERODINAMIKA   PYETJE- PERGJIGJE       Read more »