INAGUROHET TRAMPOLINA UNIVERSALE ne DAJT

Dajt,10 Dhjetor 2017.Me pjesemarjen e vecante te Kryetarit te Bashkise se Tiranes z.Erion Veliaj,Ministrit te Turizmit z.Blendi Klosi,Kryeatrit te Qarkut Tirane z. Aldrin Dalipi,Perfaqsuesit te kompanise Dajti Express z.Klajdi Malo,u konkretizua keshtu nje pune e gjate shume vjecare ne realizimin e trampolines universale per paragliding dhe hanggliding (deltaplan).Erion Veliaj para nje viti po ne eventin Dajti nFest 2016,premtoi financimin per realizimin e trampolines.

Recommended For You

About the Author: alket islami