DURRES 1995,fluturime nga fari.

1995 Durres. filluan dhe ne kete qytet nga Fari koder fluturimet e piloteve shqiptare. Read more »

ITALIA 1993 CASSINO,ATELIER DEL VOLO

Viti 1993. Shkolla italiane Atelier del Volo e z.Franco D’Aguanno ne Cassino beri te mundur kursin dhe pregatitjen profesionale te Alket Islamit ne fluturimet e lira me paragliding. Read more »

PARAGLIDING TANDEM ALBANIA ACTIVITY,1998,LLOGARA

Viti 1998 shenon dhe fillimin e fluturimeve dyshe me pilote shqiptare ne vendin tone.Llogaraja u be epiqendra e ketyre aktiviteteve duke zgjeruar qe na ate kohe dhe sezonin e frekuentimit te kesaj pjese... Read more »

ALBANIA OPEN 2004

LLOGARA-SHASHOCE VLORA Read more »

DAJTI TAKE-OFF, HISTORY

Fluturimet ne malin e Dajtit e kane zanafillen ne vitin 1994.(take off i vjeter ngjitur me Panorama Restorant) Mbas vitit 2007 u zgjodh nje vend tjeter per fluturim afer zones se Dajti... Read more »

ALBANIAN OPEN IMAGE

MISS ELIZA DISHKU,IMAGE 2017,9TH FAI WORLD CHAMPIONSHIP   MISS AURELA HOXHA,IMAGE 2016  MISS VALBONA SELIMLLARI,IMAGE 2015    Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

VLORA,PARAGLIDING ACTIVITY

ALBANIA OPEN,VLORA CITY ALBANIAN PARAGLIDING BRAND. www.albaniaopen.al   Read more »

ALBANIAN PARAGLIDING SCHOOL,HISTORY,1993

Shkolla Shqiptare e fluturimeve te lira ne Paragliding kanfilluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1993 ! Mbas fillimit te aktivitetit te saj ne vitin 1993,Aeronautika Shqiptare organizoi kurset e para te... Read more »

KORCA OPEN AIR 2016

KORCA OPEN AIR 2016,23-25 DHJETOR, ETAPA e 3 e KAMPIONATIT te 6 KOMBETAR SHQIPTAR. BLERIAN BRACE (ALB), FITUES HIZDRI GUBETINI (KOS), Vendi 2 XHONATAN ISLAMI (ALB), Vendi 3 International Accuracy Paraglifding Event... Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |