KALENDARI KAMPIONATIT KOMBETAR & KUPA E KOMBIT, 2021

Ne ambientet e Restorant Ullishte ne Farke, Tirane u organizua me dt 21 Shkurt mbledhja e dy Federatave Aeronautike, Kosove, Shqiperi per caktimin e kalendarit te Kampionatit te 10 Kombetar Shqiptar dhe Kupes se Kombit.

Berati Open Air, 11-14 Mars,etapa 1 precizion

Java Aeronautike e Kosoves, Obilic, 25-28 Mars, etapa 1 paramotor.

Kosova, 9-11 Prill, precizion

Albania Open Fest, Vlora. 7-9 Maj, precizion

ALBANIAN AIR GAMES 1, Gjirokaster, 2-6 Qershor, etapa distances

Prizreni Open, 8-11 Korrik, distance

Festari Open, Suhareke, 24-26 Shtator, precizion

Albanian Coast Trip, Gjirokaster 5-7 Nentor, etapa 2 paramotor

Kupa e Kombit, Vlore, 27-28 Nentor, precizion

Korca Open Air, 17-19 Dhjetor, etapa finale precizion

Recommended For You

About the Author: alket islami