AKADEMIA VERORE E FLUTURIMEVE,4-10 KORRIK regjistrohu online.

GJIROKASTER

Ne Aerodromin e qytetit do te jete kursi 7 ditor i te rinjve dhe te rejave qe jane regjistuar per kurset per fluturimet me paragliding. Jane 6 te apasionuar nga qyteti i Gjirokastres qe do fillojne ne kete KURS VEROR LEVIZES!

KURSET E FLUTURIMEVE ME PARAGLIDING

Jane gjate gjithe vitit te hapura.

Faza A

Pervetesimi i fluturimit ne nje periudhe prej 15 seancash (TEORI&PRAKTIKE)

5 Fluturime ne lartesi te mesme dhe te larte me komandim radio nga instruktoret.

Faza B

30 Flurime te larta deri ne marjen e LICENSE PER PILOT SPORTIV nga AUTORITETI AVIACIONIT CIVIL

Recommended For You

About the Author: alket islami