SPORTISTI I VITIT 2019

Xhonatan Islami sportisti me i mire i 2019

Arber Xhaja renditet i 2

Brerian Brace renditet i 3

Ne ambientet e Restorant Delano, Federata Shqiptare e Aeronautikes zvilloi ceremonine e Sportistit te vitit 2019.

Perpara cmimeve nga sistemi i grumbullimit te pikeve, u ndane dhe dy diploma inkurajimi dhe vleresimi per dy sportiste

Lorina Haxhiaj , si pilote e re me prespektive ne paragliding dhe

Uran Qylafku , si pilot i Hot Air Ballon.

Me pas, ne baze te kalkulimeve qe sistemi i grumullimit te pikeve per cdo pilot ne garat e nje viti, u shpall fitues si Sportisti i vitit piloti Xhonatan Islami i cili grumulloi 4 pike me shume se piloti i cili u rendit i dyti Arber Xhaja.Ne vend te 3 u rendit Blerian Brace.

Recommended For You

About the Author: alket islami